blue Smoke
Normale tanker

Innokin Prism T18 II Tank 2.5ml

Innokin Prism T18 II Tank 2.5ml passer til Innokin Endura T18 II. Du kan erstatte tanken, eller ha en ekstra tank uten å måtte kjøpe et helt nytt startsett. 

Kr 149,-

JustFog Q16 PRO tank

JustFog Q16 PRO tank passer til Justfog Q16 startsettet og Justfog Q16 Pro Mod-en. 

Kr 125,-

Innokin Prism T22 Tank

Innokin Prism T22 er en munn til lunge fordamper med toppfylling. Prism T22 er storebroren til Prism T18 som bruker samme fordamperhoder. Denne tanken er kjent for å være god på smak og rimelig i bruk. Forskjellen mellom T18 og T22 er juicekapasiteten og størrelsen. T22 har 4.5ml juicekapasitet og er 22mm bred mot 2.5ml og 18mm på T18.

Kr 149,-

SMOK Nord Patron 3ml - 0.6ohm & 1.4ohm

Erstatningstank for Smok Nord Pod system. Inneholder 2 coiler og ny tank. 


Mesh coilen er for sub-ohm damping (Direkte lunge) mens den keramiske er ment for munn til lunge.

Kr 119,-

Innokin Zenith Pro tank 5.5 ml

Innokin Zenith Pro tank 5.5ml er oppfølgeren til Innokin Zenith-tanken. Denne rommer hele 5.5ml med væske og har i tillegg mulighet til å skifte ut glasset, noe forgjengeren ikke har. Den er kompatibel med alle Z-coilene fra Innokin, og nå kan du til og med bytte coil med tanken full av væske uten søl, enten den står opp ned eller riktig vei. 

Kr 335-

Innokin Zlide Tank

4 ml

Innokin Zlide er et av tilskuddene i munn til lunge serien til Innokin. Zlide er ikke produsert for å erstatte Zenith men for å supplementere det voksende ønsket om flere munn til lunge-alternativer. Den har også fått oppgradert visse deler etter forespørsler fra Zenith-eiere. Forhøyningen fra Zenith-tanken er fjernet sånn at man kan bruke et bredere utvalg av 510-munnstykker. På Zlide kan man også bytte glasset, og det kan man ikke på Zenith. 

Tanken er kompatibel med hele "z-serien" av fordamperhoder fra Innokin. Toppen har også fått et barnesikkert design hvor du må fjerne munnstykket for å åpne tanken. 

Kr 259,-

©2020 Skyen i Byen.