blue Smoke
Selvbygger tanker

Dovpo Blotto RTA

Dovpo Blotto RTA er en innovativ RTA laget for å gi god smak og store skyer. Byggedekket støtter både dual- og single coil-oppsett, og det er enkelt å fylle væske fra toppen. Den har et unikt 242 grader luftinntak som forhindrer overoppheting på en effektiv måte. Velg også kapasitet på tanken selv, den kommer med glass som gir 2ml kapasitet til væske, men med medfølgende bobleglass kan du bytte og få plass til hele 6ml med væske.

Kr 399,-

Wotofo Profile 1.5 RDA tank

Wotofo Profile 1.5 RDA tank er endelig her! Oppfølgeren til Wotofo Profile RDA leverer virkelig en spennende RDA med helt nye nexMESH-coiler. Smaken er enda sterkere og bedre i denne utgaven, og det er takket være nexMESH-teknologien de har brukt i coilene. Du får med tre typer av disse i pakken: nexMESH Chill som er laid back og smooth, nexMESH Turbo som gir en kraftigere smaksopplevelse med tykkere skyer og nexMESH Extreme som har varmere smak og tung skyproduksjon. Her kan alle finne sin favoritt! Du kan velge mellom tre forskjellige luftjusteringer, alt etter ditt ønske og behov. Tanken er 24mm, og har et 22.5mm byggedekk med støtte for singelcoil.

Kr 329,-

GeekVape Zeus X Mesh RTA 4.5ml

GeekVape Zeus X Mesh RTA 4.5ml er utbedret med både toppfylling og luftjustering i toppen for den beste smaken, samt for å hindre lekkasje. Mesh byggedekket er kompatibelt også med den første Zeus X, og er laget spesielt med tanke på smak og en virkelig god dampeopplevelse. Du kan bruke både 510 og 810 drip tip på denne, den støtter nemlig begge deler!

Kr 349,-

Hellvape Dead Rabbit V2 RTA

Hellvape Dead Rabbit V2 RTA er oppfølgeren til Hellvape Dead Rabbit RTA. Den er forbedret med et Y-type byggedekk som gjør det enklere å bygge på. Tanken har støtte for både singel og dualcoils. Luftjusteringen er forbedret med honeycomb-mønster, som gjør at luften flyter bedre inn mot coilene. Enkel toppfylling ved å dytte topplokket til side. 

Kr 419-

Innokin Ares-2 MTL/RTA tank

Innokin Ares-2 MTL/RTA tank er oppfølgeren til Innokin Ares. Denne kommer med forbedret topp og bunn som kan forhindre lekkasje, samt ny og bedre luftstyring for lettere og mer nøyaktig justering. I tillegg til standard luftjustering kan du også justere luft under coilen, noe som kalles Cross Air Flow Control.

Kr 415,-

©2020 Skyen i Byen.